Bes

Ma koliko se u životu osećali povređeni,izdani,zajebani…nikada ne trošite energiju da tom nekom uzvratite istom merom,time ne rešavate apsolutno ništa.Samo ionako preko potrebnu energiju,u tim trenutcima pogotovo,uzalud rasipate.
Gledajte da se što pre konsolidujete,iznad svega gledajte da što pre smognete snage da oprostite.Jedna bitna napomena,ne opraštajte iz pogrešnih razloga,ne radite to da bi dokazali bilo kome da ste vi iznad te osobe jer to je onda lažni oproštaj.Time lažete isključivo sebe.Ako već nekome nešto oprostite,gledajte da to bude iskreno jer time sa sebe skidate teret i dajete sebi šansu da nastavite dalje.Kakvu poruku time šaljete onome koje na drugom kraju tog oprosta,to ne treba da vas se tiče.Ne morate uvek biti iskreni prema svima,šta više to može biti veoma pogubno,ljudi su skloni da ne praštaju iskrenost. Samo gledajte da uvek budete iskreni prema sebi.
Još jedna stvar,šta god radili za čega god se borili,uvek dajte sve od sebe…Nemojte gledati na okolinu i na njihovo mišljenje jer ako ste čisti pred sobom nebitno je šta okolina misli…A,ako date 100% sebe nebitan će vam biti ishod,znaćete uvek da ste uradili sve što ste mogli.
Advertisements

One thought on “Bes

  1. Sve sto je napisano – odlicno je napisano. Necu citirati delove jer bih skoro sve, u tom slucaju, trebala da citiram. Pronasla sam se, a to je, mozda, najbitnije :OK: .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s