Snovi

Sve mi je nekako pogrešno…trudim se da sve držim pod kontrolom i u nekom balansu, ali što se više trudim to su svi nezadovoljniji sa mnom. Kako god se postavio uvek se neko oseća zakinut i uskraćen za nešto.Koliko god se menjao,koliko god ispunjavao želje onih oko sebe uvek neko nije zadovoljan…ne znam, ne mogu da dokučim da li mene treba da bude više da bi svi bili namireni, ili treba da budem podvojena ličnost da bih zadovoljio svačiji kriterijum, ili jednostavno treba da me nema. Trudim se da objasnim ljudima da sam ovo što sam i da nakon svih uloga, svake promene nema ovde puno mesta više za bilo kakve ekstremne korekcije…najtužnije je što sam posle svih tih intervencija, zamena delova, ispiranja mozga potpuno zaboravio ko sam ja ustvari…šta su moje želje, moje težnje, moji ciljevi.
Toliko sam se forsirao da ispunim tuđe snove da sam se probudio iz mojeg sna i sad ne mogu da ga se setim, a znam 100% da sam sanjao nešto. Možda to i jeste poenta svega, ostati budan a neka drugi sanjaju.
Molim svakog ko pročita neka odsanja nešto za mene i ako me usput sretne neka mi kaže svoje snove. Možda se prepoznam u njima i, neka me vrati meni.
Bojim se da zaspim da ne odsanjam opet nesto pogrešno, a sve sam umorniji i sve mi se lakše oči sklapaju…a vreme u mom mikrokosmosu neumitno leti i u tom magnovenju gubim sate.
Ne brinu me toliko sati.
Ne brine me ni to što ne znam gde su mi neki dani, nedelje, meseci nestali.
Samo, plaši me jako, što su mi neki životi iskliznuli kroz ruke a da nisam ni primetio kada se to desilo.
Bojim se da pogledam oko sebe, jer čujem vriske a znam da to tišina vrišti.
Sklopiću oči.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s