Laku noć :*

Za vreme mog ležanja u bolnici i svih sranja koje su ga pratila, bilo je nekoliko i svetlih trenutaka.

Tu pre svega mislim na sve one ljude koji su mi nedeljama pružali podršku putem sms-a, facebook-a i twitter-a.
Masa ljudi koji me i ne poznaju, za koje sam samo ta slova koja čitaju ovde na blogu ili društvenim mrežama a opet su pronalazili vremena da mi napišu koju pametnu i pokušaju da me ” podignu “.
Naravno ne smem da zaboravim tu ni klub za koji navijam ceo svoj život.
Za to ću dok dišem biti zahvalan svima koji su bili uz mene.
Pored svih vas, tu je bila i jedna devojka koja je svaki drugi dan proverala kako sam.
Svaki drugi dan me bodrila da moram da preguram to jer sam joj dužan kafu.
Njene poruke su me izuzetno inspirisale jer borac kao i ja…
” Ne zajebavaj, mora jedno od nas dvoje da preživi…”
Devojka sa ogromnim mudima.
U pauzama svoje borbe je imala vremena da proveri rezultat moje borbe.
🙂
Za tako nešto je potrebno biti Čovek. Da, sa velikim Č.
U pauzama je volela i da čita ove moje priče…
Mirno spavaj…
Jó éjszakát. Nyugodj békében , nincs több fájdalom …
Advertisements

2 thoughts on “Laku noć :*

  1. Posle moje operacije na onkološkom, ti znaš kada je to bilo, iste večeri je u sobu, kada se sve oko moje maligne ćelije stišalo, čak i ja, koja sam tražila autanaziju Švajcarskoj, da ne padnem deci na grbaču, ušla osoba koja je imala oreol iznad glave. Mislila sam da me anestezija još radi, i uljudno joj rekla “dobro veče”, kao i sve ostale žene u sobi na trećem spratu onkološkog instituta. Mislili smo da je zalutala sa neurologije, grešna, što nije bo redak sličaj. prišla je direktno mom krevetu, pružila mi ruku i poljubila me. pomislila sam – luda je jadna, poljubiću i ja nju, ništa me ne košta. Dok se naginjala da me poljubi, kroz zube je tiho progovorila – Tatjana Bulajić Kosovac, tvoja prijateljica sa FB, po slikama sam prepoznala da si ovde, i došla sam da te posetim. Znaš da sam pička, plakala sam, što ne umanjuje gest ove divne osobe, koja me je prvi put u životu videla totalno drogiranu od anestezije, u najgorem mogućem izdanju i rekla mi kako sijam i blistam. Zahvalna sam joj na tome i dan danas, s obzirom da se posle toga nikada više nismo videle. Ima tako nekih ljudi, bližih od rodbine…..

  2. Reblogged this on Lutka Lutka Bgd and commented:
    Posle moje operacije na onkološkom, ti znaš kada je to bilo, iste večeri je u sobu, kada se sve oko moje maligne ćelije stišalo, čak i ja, koja sam tražila autanaziju Švajcarskoj, da ne padnem deci na grbaču, ušla osoba koja je imala oreol iznad glave. Mislila sam da me anestezija još radi, i uljudno joj rekla “dobro veče”, kao i sve ostale žene u sobi na trećem spratu onkološkog instituta. Mislili smo da je zalutala sa neurologije, grešna, što nije bo redak sličaj. prišla je direktno mom krevetu, pružila mi ruku i poljubila me. pomislila sam – luda je jadna, poljubiću i ja nju, ništa me ne košta. Dok se naginjala da me poljubi, kroz zube je tiho progovorila – Tatjana Bulajić Kosovac, tvoja prijateljica sa FB, po slikama sam prepoznala da si ovde, i došla sam da te posetim. Znaš da sam pička, plakala sam, što ne umanjuje gest ove divne osobe, koja me je prvi put u životu videla totalno drogiranu od anestezije, u najgorem mogućem izdanju i rekla mi kako sijam i blistam. Zahvalna sam joj na tome i dan danas, s obzirom da se posle toga nikada više nismo videle. Ima tako nekih ljudi, bližih od rodbine…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s